Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikko

*Lähtiessäsi kartanosta huokaiset helpotuksesta. Kulkiessasi pihatietä huomaat, että taivaalla on pimentynyt ja tähdet tuikkivat. Rautaisen portin tuolla puolen on postilaatikko, jota et aikaisemmin huomannut. Siinä lukee 'Turvapaikka Teille'.*

Jokainen osaa varmasti käyttäytyä, joten sääntöjä en erikseen aio rustata, vieraskirjaan voi laittaa risuja ja ruusuja! :) Mainostus tänne.

 

 

Postilaatikko  1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Pammee
Kotisivut: http://www.kensington.suntuubi.com/

26.07.2017 19:32
Hei! Linkinvaihto sopii :)

Nimi: Lune
Kotisivut: http://stories.suntuubi.com/

25.07.2017 21:49
Linkinvaihto käy mitä miellyttävimmin. :)

Nimi: Alice
Kotisivut: http://papermess.suntuubi.com/

25.07.2017 20:36
Kyselemäsi linkinvaihto käy hyvin, lisääthän linkkimme pian! ^^

Nimi: Rowan
Kotisivut: http://katvealueella.blogspot.fi/

16.07.2017 22:56
Hei,

Siitä huolimatta, että täällä näkyy olleen ulkoasuongelmia, ulkoasu on ihana ^^ Kävin ruokailusalissa lueskelemassa ja löysin kuin löysinkin yhden tutun teoksen! Harmi että Ready Playr Onen lukemisesta on minulla sen verran kauan, ettei mitään hyvää kommenttia syntynyt, kun en enää silloisia ajatuksiani muistanut :/ Mutta, jään odottamaan seuraavaa tärppiä!

Saavun itse tuoreelta sivustolta, Katvealueelta, jonka tehtävä toistaiseksi on kertoa luku luvulta tarinaa: Kaikki meidän aurinkomme. Olisittekos kiinnostuneet linkinvaihdosta? Vastausta mielellään Katvealueen vieraskirjaan, kiitos! :D

~Rowan

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

16.07.2017 21:25
Terve! Kyselemäsi linkinvaihto sopii hyvin, lisäilinkin jo linkkinne :)

Nimi: Em
Kotisivut: http://hetki.suntuubi.com/

14.07.2017 10:38
Hei linkinvaihtaja!

~ Hetki on loppunut. Kello on lyönyt kaksitoista ja taika rauennut. Meidän polkumme on saapunut päähänsä, piikkisen ruusumuurin luokse. Sitä emme enää pysty ylittämään, emme kiertämään, emme pysty menemään sen lävitse. Miekkamme eivät enää terävillä kärjilläänkään saa puhkottua ikuisuuden muurin Hetken mentäviä koloja. ~

Todellisuudessa Hetki on siis nyt kohdannut ruusumuurinsa, ja sivusto poistetaan ensi viikolla. Syynä on ylläpitäjän oma epäaktiivisuus ja ajan puute, joka pohjautuu IRL-elämäni kiireisiin. Elämässäni on tällä hetkellä paljon meneillään ja kesäloma, jolloin piti aikaa riittää vaikka kuinka, onkin yhtäkkiä niin kiireistä, että en pysty enää päivittämään Hetkeä ollenkaan. Sydämeni särkyy, kun joudun lopettamaan Hetken, sillä rakastan jokaista sivustolle liittynyttä kirjoittajaa, jokaista tekstiä, jonka he ovat sivulle kirjoittaneet.
Pidän kyllä sivuston ideasta, minusta se on oikein hyvä, koska aloittelevilla ja ujoilla kirjoittajillakin on mahdollisuus julkaista tekstejään ja saada niistä palautetta täysin anonyymina. Juuri tämän takia minua harmittaa niin paljon, että en pysty enää sivua pyörittämään, koska epäilen, että jotkut kirjoittajista saattavat nyt lopettaa kirjoittamisen kokonaan - minun ja aktiivisuuteni takia. Onneksi kirjoittajilla on kuitenkin mahdollisuus siirtää tekstinsä toiselle samankaltaiselle sivustolle, jonka kaikki löytävät osoitteesta [ horizon.suntuubi.com ]. Tämän tiedon turvin voin lopettaa Hetken toiminnan hieman paremmin mielin (ei sillä, että se missään vaiheessa hyväksi olisi muuttumassa - jään todella kaipaaamaan Hetkeä).

Kiitos siis tästä polusta, jonka saimme linkinvaihtajananne kulkea, ja oikein hyvää jatkoa ja aurinkoista kesää teille. Jos veilä tapaamme vielä joskus täällä internetin syvissä syövereissä, toivon todella, että tämä sivu on pystyssä, eikä aikamonsteri syö teidänkin aktiivisuuttanne! ^-^

Surullisin mielin,
Em

Vastaus:

Ymmärrän, hyvää jatkoa :>

~Cassie

Nimi: Kadonnut
Kotisivut: http://aivojenisopukka.simplesite.com/

08.07.2017 00:32
Moikka!
Todella nätit sivut teillä, wau!
Kävisikö sinulle linkinvaihto Aivojeni sotkuisimman sopukan kanssa?
Laitattehan vastauksen vieraskirjaamme, kiitos.

Vastaus:

-->

~Cassie

Nimi: x
Kotisivut: http://paranormalia.suntuubi.com/

16.06.2017 10:45
Heippa!
Kävit sivuillani ja tulin vähän katselemaan. :)
Ensinnäkin oikein paljon kiitoksia kehuistasi, joista osa tietenkin on suotava Captured Worldille, joka auttoi minua ulkoasun kanssa.
Linkinvaihto sopii kyllä minulle. :)

T. x

Vastaus:

Jee!

~Cassie

Nimi: Vanamo
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

07.06.2017 20:08
Hei!

Pahoittelut erehdyksestäni sivuston aktiivisuutta koskien. En tajunnut ottaa huomioon sivuston tuottaman sisällön laajuutta ja sen vaatimaa aikaa. Jos linkinvaihto yhä kiinnostaa, jatkaisin sitä mielelläni :)

Vastaus:

Tämä ei mitään, viestittelen sinne päin ^^

~Cassie

Nimi: Samantha
Kotisivut: http://seasons.suntuubi.com/

05.06.2017 15:20
Moikka! Sivusi on nyt listattu Seasonsiin, linkitäthän meidät kahden viikon kuluessa? :)

Vastaus:

Kiitoksia!

~Cassie

©2017 Turvapaikka Teille 2.1 - suntuubi.com