Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikko

*Lähtiessäsi kartanosta huokaiset helpotuksesta. Kulkiessasi pihatietä huomaat, että taivaalla on pimentynyt ja tähdet tuikkivat. Rautaisen portin tuolla puolen on postilaatikko, jota et aikaisemmin huomannut. Siinä lukee 'Turvapaikka Teille'.*

Jokainen osaa varmasti käyttäytyä, joten sääntöjä en erikseen aio rustata, vieraskirjaan voi laittaa risuja ja ruusuja! :) Mainostus tänne.

 

 

Postilaatikko  1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä miinus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

09.12.2018 21:42
Hei!
Turvapaikka teille vaikuttaa olleen hetken verran epäaktiivisena, joten poistelen teidät valitettavasti linkinvaihtolaisten listaltani. Laitathan viestiä, jos sivusto palaa taas aktiiviseksi. :)

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

22.09.2018 15:40
Hei! Turvapaikka Teille on valitettavasti poistettu Nefariouksen listalta epäaktiivisuuden takia. Jos joskus palailette, tervetuloa lähettämään hakemusta uudestaan :)

- alba

Nimi: Kresten
Kotisivut: http://scherzo.suntuubi.com/

11.08.2018 18:34
Hei!
Turvapaikka Teille on poistettu Node of Scherzon linkinvaihtolaisista, sillä sivut vaikuttavat epäaktiivisilta. Mikäli sivut aktivoituvat uudelleen, tai olen huolimattomuuttani tulkinnut sivujen tilan väärin, tulettehan Scherzon puolelle ilmoittamaan asiasta, niin lisään linkkinne takaisin listalle!

Yours Truly,
Kresten

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

08.08.2018 19:13
Hei!

Sivusto on poistettu Ajatusteni romukopan linkinvaihdosta epäaktiivisuuden takia. Jos/kun aktivoidutte taas, tulkaa ihmeessä pyytämään jatkoa!

Hyvää loppukesää!

Nimi: Mark Evans

11.06.2018 00:04
Hei!

Saatat muistaa minut felix felicisin ajoilta, ja toivon todellakin, että muistat. Olen tullut pyytämään, että, jos vain suinkin on mahdollista, ottaisit felicisin pois tauolta. Minulla olisi näin kesäloman kunniaksi runsaasti aikaa kirjoittaa ja aloin ikävöimään hyvää tarinatylypahkaa. Satun myös tietämään, etten ole ainut sellaista kaipaava henkilö. Onko siis mahdollista, että avaisit taas felicisin portit ja päästäisit uudet oppilaat sisään?

Ystävällisin terveisin:
Mark Shane Colombo Evans

P.s. Jos päätät avata sivut, liittyisin mielelläni uudella hahmolla.

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

09.06.2018 21:58
Hei,
Sivuston epäaktiivisuuden vuoksi poistan linkkinne Horizonista. Linkinvaihtoa saa toki tulla kysymään uudestaan, jos sivu aktivoituu :3 hyvää kesää ja leppoisaa lomaa~

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

10.05.2018 11:55
Moikka linkinvaihtaja! Semmoisella asialla olen, että onko Turvapaikka vielä aktiivinen ja haluatko linkinvaihdon jatkuvan? :)

Nimi: Kresten
Kotisivut: http://scherzo.suntuubi.com/?cat=6&lang=fi&id=11

30.03.2018 18:41
Hei sinä Node of Scherzon linkinvaihtaja!
Kuten olet varmaan huomannut, Scherzo on viimeisen vuoden viettänyt todellista hiljaiseloa. Syy on ensisijaisesti ollut ylläpidon abivuosi, ja toissijaisesti yleinen aikaansaamattomuus.

Kirjoittaminen ei ole syystä tai toisesta luonnistunut, olen saanut ehkä yhden kappaleen verran milloin mitäkin kirjoitettua, mutta en mitään julkaisukelpoista pitkään aikaan. Suuri osa ajasta, jonka olisi pitänyt kulua kirjoittamiseen, meni siinä, että pyörittelin kaiken maailman tiedostoja ympäriinsä koneellani ja tuijottelin niitä. En ole kovinkaan tyytyväinen itseeni tämän vuoksi, varsinkin kun edes abivuosi ei ole vienyt sitä vapaa-aikaa niin paljon, kuin ehkä olisi pitänyt...
Toivon mukaan Scherzon aktiivisuustaso tästä pikkuhiljaa nousee.

Viime maanantaina tosiaan loppuivat ylioppilaskokeet minun osaltani, enkä voi sanoa panostaneeni niihin mitenkää suuresti. Mikäli en nyt omiani muista, niin jokaiseen kokeeseen aloitin valmistautumisen aikaisimmillaan viikon ennen koepäivää... Yllättävän hyvin on kuitenkin mennyt, nyt täytyy vain odottaa lopullisia tuloksia YTL:tä. Lyhyt matikka varsinkin jännittää, kun se lähti YTL:le L:nä.
Ja vaikka lukio onkin nyt minun osaltani käyty, niin ei se pänttääminen vielä lopu, kun pääsykokeet yliopistoon ovat vielä tulossa. Niihin aion kyllä aloittaa lukemisen ajoissa!

Hyvää keväänalkua sinulle, toivottavasti inspiraatio kohtelee sinua paremmin kuin minua. Voit halutessasi tulla Scherzon puolelle kertomaan kuulumisia, kuulisin niitä mielelläni.

Yours Truly,
Kresten


PS. Kotisivut-kohdassa oleva linkki vie kirjoittamaani blogipostaukseen, jossa pyydän linkinvaihtajilta palautetta tähänastisesta materiaalista ja ehdotuksia tulevien tekstien suhteen. Arvostaisin suuresti, jos kävisit antamassa oman näkemyksesi asiaan!

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.vrtrandom.suntuubi.com/

23.03.2018 14:03
Hei linkinvaihtolaiset!

Olen selkeästi taas kirjoittamisenkin parissa aktivoitunut, sillä sivuilleni on ilmestynyt kahden kuukauden sisään jopa kaksi novellia. Olen suhteellisen ylpeä viimeaikaisesta aktiivisuudesta, sillä koulun ja opiskelujen parissa olen ollut hermoraunio. Sterssi on ottanut elämäni haltuunsa, eikä mikään tunnu onnistuvan - paitsi kirjoittaminen. Olen varsinkin syystä tai toisesta kovin ylpeä pisimmästä ja uusimmasta novellistani Hymyilisitkö minulle veljeni? Välillä saa olla ihan fiiliksissäkin omista töistä eikä aina niin kriittinen vai kuinka?

Toivon mukaan pian pieni sterssikin hellittää ja pääsen taas nauttimaan elämästä ihan erilaisella tavalla. Arjessa on koko ajan kiire ja muutamana päivänä viikossa olen jopa kahdekstasta aina puoli kahdeksaan asti asioilla ja päästyäni kotiin olen lopen uupunut enkä vaan jaksa enää tehdä muita asioita. Koulussa taas sitten opiskelun sijaan kirjoittaminen sujuu.. Ristiriitaista.

Eiköhän tämä arki tästä pikkuhiljaa parane. Hyvää kevättä (mikä ei tunnu alkavan..) teille ja toivottavasti tulisitte kertomaan myös omia kuulumisianne Aliveen ♥

Terveisin,
Casper

Nimi: Neilikka
Kotisivut: http://yellowcard.simplesite.com/

27.02.2018 15:15
Kysyisin linkinvaihtoa jalkapalloaiheisen blogini Yellow cardin kanssa. Vastailethan viekkuuni, kiitos. :)

©2019 Turvapaikka Teille 2.1 - suntuubi.com