Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikko

*Lähtiessäsi kartanosta huokaiset helpotuksesta. Kulkiessasi pihatietä huomaat, että taivaalla on pimentynyt ja tähdet tuikkivat. Rautaisen portin tuolla puolen on postilaatikko, jota et aikaisemmin huomannut. Siinä lukee 'Turvapaikka Teille'.*

Jokainen osaa varmasti käyttäytyä, joten sääntöjä en erikseen aio rustata, vieraskirjaan voi laittaa risuja ja ruusuja! :) Mainostus tänne.

 

 

Postilaatikko  1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

19.12.2017 18:02
Hyvää joulun aikaa linkinvaihtolaiselleni! :)

Joulukortti:
https://imgur.com/mlH8Qco

Nimi: Raven
Kotisivut: http://ravensnest.suntuubi.com/

14.12.2017 23:03
Hei,
Linkinvaihto sopii, kiitos myös onnittelusta. (:

Nimi: Ginevra
Kotisivut: http://ginevran.altervista.org/Tiikeripaivakirjat/Etusivu.php

11.12.2017 19:14
Hei!

Kysymäsi linkinvaihto sopii hyvin. (:

Nimi: Ranica
Kotisivut: http://snowfall.suntuubi.com/

11.12.2017 18:36
Kyselemäsi linkinvaihto sopii oikein hyvin. c:
Sulla on muuten kivannäköiset sivut täällä, onnea jatkoon ja hyvää joulua! ♥

Nimi: Orion
Kotisivut: http://capricorn.simplesite.com/

10.12.2017 14:20
Moi!
Kävisiköhän sinulle linkinvaihto tarinasivustoni Capricornin kanssa? Vastaathan meille päin, kiitos. :)
PS. Voit kertoa vastausviestissäsi muutamalla lauseella sivustostasi, niin lisään sen sivuston nimen ohella linkinvaihtosivulle.

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nike.w2.fi/

12.11.2017 15:05
Hei!

Valtakunta herää taas tauoltaan ja 'aktiivistuu' jälleen. Kyselisinkin nyt, onko teillä taas halukkuutta lähteä linkinvaihtoon Valtakunnan kanssa? Ajattelin aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä, eli linkinvaihtolista on tyhjennetty. :)

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.vrtrandom.suntuubi.com/

11.11.2017 18:17
Hei linkinvaihtolaiseni!

Olisiko aika jättää pienet kuulumiset? Tämä taitaa olla virallisesti Aliven ensimmäinen linkinvaihtolaisille kirjoitettu kirje, mutta sitä pidemmin miettimättä aloitellaanpa kuulumisien vaihtoa. Toivoisin teidän vastaavan vieraskirjaamme, mutta pakollistahan tämä ei missään nimessä ole :) Olisi todella mukavaa kuulla siis myös teidänkin kuulumisianne.

Itselläni tosiaan URL-elämälle riittää ihan kivasti aikaa, mutta intohimoni kirjoittamiseen on taantunut lukion aloittamisen jälkeen varsinkin uuden äidinkielenopettajan myötä, joka sekoitti pakkaani todella pahasti heti ensimmäisessä jaksossa. Kirjoittamisinnostukseni taisi kadota sen äidinkielen kurssin myötä, mutta onneksi lukiossa opettajien suhteen on valinann varaa, vai kuinka?

IRL-elämäni ei siis ole kovinkaan kiireistä, mutta pakko myöntää, että väsyttävää. Nyt minulla on ollut helppo jakso ja aikaa riittää, mutta olen silti saanut vain kaksi pahaista tekstiä aikaiseksi ja aloiteltua yhden tarinani neljättä lukua. Alive on siis jota kuinkin hengissä myös tarinoinnin suhteen eikä se ole surkea saavutus siihen nähden kuinka epäaktiivinen todellisuudessa voisin olla.

Elämääni on tullut muutama positiivinen muutos, mutta myös isompien lähinnä henkisten ongelmien kanssa olen paininut jo lähemmäs kuukauden tai kaksi.

Eli hengissä ollaan. Olipas tylsät kuulumiset, mutta hei, enskerralla paremmin?

Enenn kaikkea hyvää marraskuun alkua (ja jo valmiiksi joulun odotusta) ja kirjoitusintoa teille ♥

Nimi: Pantterikakku
Kotisivut: http://www.pantterikakun.suntuubi.com/

08.11.2017 15:42
Tervehdys! Tässäpä pyytämäsi arvostelu :)

Sivuille tultaessa ensivaikutelmaksi muodostuu epätodellinen, fantasiamainen maailma, joka on irrallaan tästä todellisuudesta. Tällainen vaikutelma syntyy aluksi yksinomaan ulkoasun perusteella. Ulkoasu on siisti ja tasapainoinen. Värisävyt soveltuvat hyvin yhteen. Tausta ei ole liian monimutkainen, mutta ei liian yksinkertainenkaan. Yläkuva toimii, samaten kuin sivuilla käytetyt fontit, joita on helppo lukea.

Jo etusivun alussa käy ilmi, mitä sivut pitävät sisällään. Aihe on selkeästi esillä, eikä sitä tarvitse arvuutella. Esittelyteksti antaa sivuista ja niiden ylläpitäjästä rennon vaikutelman: täällä mitään ei tehdä koska on pakko. Sivujen päivittelyjä löytyy pitkältä aikaväliltä, eikä päivittelyiden välinen aika ole mitenkään ylitsepääsemätön. Kohtuullisen aktiivista toimintaa.

Sivuissa on monia hauskoja ja positiivisia yksityiskohtia. Esimerkiksi se, että linkinvaihtajille lähetetyt kirjeet ovat kaikkien nähtävissä. Samaten navigaation linkit on nimetty hauskasti. Niistä ei voi suoraan päätellä mitä ne sisältävät, mutta se ei haittaa, koska linkkejä on noin vähän.

Arvostelut ovat pikaisella silmäyksellä hyviä. Niissä on kattavasti tietoa. Niitä ei kuitenkaan ole tullut hetkee lisää. Vaikka Ruokailusali-sivu on pääasiassa blogimainen, on hyvä, että sieltä löytyy myös linkkilista arvosteluista. Näin on helpompi selata ja etsiä mieluistaan luettavaa.

Muita tuotoksia -sivu ja Siivouskomero ovat selkeitä. Siivosukomerosta löytyy sekalainen kasa materiaalia, jota on hauska selata läpi. Ainoana asiana jäin sitä miettimään, että miksi elokuvalista on Siivouskomerossa eikä Ruokailusalissa, sillä eikös tuollainen elokuvien katselu/kommentointi ole yksi olennaisimmista osista tätä sivua? Elokuvalistan kommentteja oli mukavaa lukea, ne eivät olleet liian pitkiä joten niitä saattoi ihan vain ohimennen lueskella useammankin kappaleen. Copyright-merkinnöille ynnä muille pikkujutuille löytyi Siivouskomerosta omat paikkansa.

Kokonaisuutena sivut ovat rennot ja siistit. Antaisin arvosanaksi 8,5, mikä on mielestäni todella hyvä.

- Pantterikakku

(Mikäli haluat antaa palautetta arvostelusta, sen voi jättää viestinä vieraskirjaan. Mikäli sinulla on oma paikkansa arvosteluille, toivoisin että linkkaat sivuni sinne. Kiitos ja kumarrus.)

Vastaus:

Kiitoksia paljon, oikein ihana arvostelu! Taidankin siirtää elokuvalistan Ruokailusaliin, hyvä huomio :)

~Cassie

Nimi: Rowan
Kotisivut: http://katvealueella.blogspot.fi/

15.10.2017 21:01
Hei linkinvaihtolainen!

Katvealue joutuu jäämään akuutimpien kirjoitusprojektien vuoksi tauolle ja palailee luultavasti sitten kevään myötä. Iso kiitos vielä kaikille, jotka ovat käyneet lukemassa ja kommentoimassa, palautteesta on ollut tarinalle paljon hyötyä <3

Hyvää syksyä
~Rowan

Vastaus:

Hyvää syksyä!

~Cassie

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

15.10.2017 12:45
Hei!
Tulin piipahtamaan linkinvaihtolaisten vierailulla ja katselemaan, mitä kaikkea uutta täällä on. Mitäs tänne suuntaan kuuluu? :)

Olin ilahtunut, kun arvosteluja oli tullut lisää ja lueskelinkin tuon Eläinten vallankumouksen arvostelun. Olit hienosti huomannut pointteja kirjasta, mutta olisin kaivannut lisää otetta siihen, että olisit tuonut esiin kuinka kirja ja tapahtuvat ovat totalitaristisen yhteiskunnan vertauskuva. Vallankäyttö ja tasa-arvo olisivat arvotelussa voineet vielä enemmänkin näkyä käsiteltyinä teemoina. Vinkkinä tämä siis jatkoon. ;) Mielenkiinnolla odotan, mihin kaikkeen tartut seuraavaksi, sillä näitä arvosteluja on kiinnostavaa lukea.


Lisäksi toivottelen mahtavaa syksyn jatkoa!

Vastaus:

Kiitoksia rakentavasta palautteesta! Vastailin pidemmin teillepäin :)

~Cassie

©2018 Turvapaikka Teille 2.1 - suntuubi.com