Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sivut

*Löydät siivouskomerossa penkoessasi pienen listan, jossa on nimiä ja osoitteita. Ehkä voisit käydä näissä paikoissa seuraavaksi.

Huom! Otan linkinvaihtajiksi vain blogi/tarina/arvostelu/listaussivuja tai sellaisia sivuja, jotka ovat jo linkinvaihtajissa. (Eli jos sivusi ei ole mikään noista neljästä, mutta mielestäsi samanlainen kuin jokin jo olemassa oleva linkinvaihtaja, kerro näkemyksesi minulle, niin saatat päästä linkinvaihtajaksi joka tapauksessa! Myös, jos olet tuttuni!)

Copyright

Tekstit: Cassie (Ellei toisin mainita)

Ulkoasu: xx, x ja x 

Vieraskirja: x

Sivut: Suntuubi

Linkinvaihtajat

Rusettiluistin * Sielunmessu * Carousel * Almendra * Node of Scherzo * Painajanen *  Paper Angels * Kyyneljuovainen * Evil Queen of the Story * Alive * Valtakunta * Aivojeni Sotkuisin Sopukka * Ajatusten Romukoppa * Paranormalia * Horizon * Katvealue * Paper Mess * Stories * Kensington * Slave *

Listaus

Quasar * Grzmot * Raita * Ensemble * Assassin Nation * Almendra * NemesisSyrcas * Nefarious * Rowan Castle * Seasons

Info

Perustettu: 15.11.2014 Klo 13.00

Nimi: Turvapaikka Teille

Lyhenteet/Nimitykset: Turvapaikka, Turva, TT

Aiheet: Blogi, arvostelut, harrastukset

Ylläpitäjä: Cassie

Historia: 15.11.2014 Cassie perusti sivut ja kirjoittikin lähemmäs kymmenen arvostelua elokuvista, sarjoista jne. kunnes innostunut lopahti täysin parin kuukauden kuluttua. Tämän jälkeen Cassie tuli Turvapaikkaansa uudestaan ja poisti melkein kaiken aloittaen ns. puhtaalta pöydältä vain vähän Turvapaikan yksivuotissynttäreitten jälkeen. Loppu vuodesta 2015 sujui Cassielta aktiivisesti päivitellen.

Vuoden 2016 alkuna Cassie päivitteli myös aktiivisesti. Arvosteluja tuli noin kerran kuukaudessa ja kun vuosi loppui, poisti Cassie kaikki arvostelut ja lisäsi ne uudestaan fonttikoon samanlaiseksi laittamisen takia.

Ulkoasut

17.12.2016 - 10.08.2017

Ulkoasun löytää täältä. Aluksi ulkoasun laittamisella oli ongelmia, mutta ne johtuivat itsestäni, eivät ulkoasusta. Halusin välillä jotain tummempaa varsinkin talven takia. Kun löysin kuu-aiheisen ulkoasun vieläpä erilaisella navigaatiolla, rakastuin heti. Huomaa muuten, miten ulkoasut ovat menneet heleästä aina vain tummempaan päin... Photobucketin kenkkuilun takia ulkoasu täytyi vaihtaa.

01.01.2016 - 17.12.2016

Ihastuin tähän ulkoasuun, kun löysin sen ja odotin vain sopivaa hetkeä, että saisin vaihtaa sen tänne. Tykkään kovin paljon sen tummista väreistä, violetti tausta sisältää lempivärejäni ja yläkuva oli upean kohtalokas. Ulkoasun löytää täältä.

 

21.11.2015 - 01.01.2016

Pidin tästäkin ulkasta paljon! :D (Huomaa, että olen pinkin ystävä...) Yläkuva oli mieleeni enemmän kuin edellinen, mutta tausta oli sitten ehkä turhan harmaa... Otsikot olivat myös todella kauniita kaikki! ♥ Ulkoasun löytää täältä.

 

15.11.2014 - 21.11.2015

Pidin tästä ulkoasusta todella paljon, vuodenaikakin oli niin synkkä, että vaaleanpunainen ulkoasu piristi sitä kummasti. :) En saanut otsikon väriä oikein mieluisaksi, mutta menköön. Ulkoasun omistin Vanellope von Schweetzille. ^^ Ulkoasun löytää täältä.

©2019 Turvapaikka Teille 2.1 - suntuubi.com