Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muita Cassien Tuotoksia

*Käytävillä on monia ovia eri huoneisiin, joistain huoneista kuuluu ääntä, joistakin hohtaa selkeästi kummaa valoa. Uskallatko avata jonkun?*

Tämä on paikka, mistä löydät blogin lisäksi Cassien muita innostuksen aiheita luettavaksi ja katseltavaksi! :) Roolipelihahmot ovat vanhimmasta uusimpaan, elikkäs Feta on vanhin. Huomaathan kuitenkin, että kaiken materiaalin kopioiminen on EHDOTTOMASTI kielletty!

Tarinat

Kannesta Kanteen

Oikeasti juonellinen tarina, joka piti kirjoittaa koulutyönä. Tarkoituksena oli käyttää eri lajityyppejä ja tässä tulos. En tiedä, tämä pitäisi laittaa varmaan koulutyö - osuuteen. Meni jo.

I Don't Feel Like Dancin'

Tunnelmallisia pätkiä, jotka olen kirjoittanut, koska oli vain sellainen fiilis. Kirjoittelen niitä lisää aina, kun on sellainen mieli taas.

 

Koulutöitä

Esitelmä Danny Elfmanista

Seitsemäsluokkalainen Cassie sai tehtäväkseen musiikin vallinnaisen tunnilla tehdä esitelmän liittyen musiikkiin. Hän valitsi idolinsa ja tässä on lopputulos. Itse olen aika tyytyväinen.

Mitä uskonto on?

Lukion 1 ensimmäinen essee, jossa piti alle tuhannella sanalla kertoa uskonnosta käyttäen kirjan kappaleita apuna. Käytin myös Wikipediaa

©2019 Turvapaikka Teille 2.1 - suntuubi.com