Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Cassie

*Hiippailessasi tässä synkässä kartanossa löydät takan äärestä nuoren naisen, joka on uppoutuneena hyvään kirjaan lemmikkikettunsa hyöriessä pallonsa perässä.*

Alla sivun ylläpitäjästä välillä vähän päivittämätöntä tietoa...

Lyhyesti

Ikä: 15 vuotta

Syntymävuosi: 2001

Verisääty: Puoliverinen

Perhe: Isä, äiti, isovelipuoli ja pikkusisko

Sukupuoli: Nainen

Seksuaalinen suuntautuminen: Luultavasti heteroseksuaali panromanttinen.

Harrastukset: Lukeminen, kirjoittaminen, piirtäminen, uiminen, pianonsoitto, laulaminen, musiikin teoria ja (animaatio)leffat

Pitkästi

Luonne parilla sanalla: Olen ensinnäkin hyvin taiteellinen persoona. Kaikki taiteen lajit ovat minulle mielenkiintoisia ja osaan itsekin niitä aika helposti. Tällä hetkellä vaatekaappini, pelihyllyni ja temppelini (eli kaappi, joka sisältää kirjani ja elokuvani) ovat menossa myös taiteellisempaan suuntaan. Olen suuri kulttuurin ja avaruuden ystävä, rakastan menneisyyttä ja tulevaisuutta.

Tämän lisäksi olen mielestäni karismaattinen, pistävä ja varmasti sarkastinen. Itseironia ja muihin kohdistuva sarkasmi ovat myös parasta viihdettä. Onkin sääli, ettei ironiaa ole enemmän komediaelokuvissa, koska muuten ne eivät oikein naurata. Ollenkaan.

Persoonallisuustestin mukaan olen ENFP-persoona ja tällainen identioituminen (onko toi ees sana?) onkin minulle hyvin tärkeää. Tämän takia olen myös kiinnostunut horoskoopeista (leijona) ja muiden ihmisten persoonallisuustyypeistä ja jopa siitä, kumman kätinen toinen on. Olen myös tyytyväinen siitä, että osaan laittaa itseni optimistin lokeroon.

Haaveilu on melkein yhtä tärkeää ajanvietettä kuin mikä tahansa taiteilu ja sen jälkeinen fiilistely siitä, kuinka loistava nero olisin itsekseen puhumisineni ja outoine mieltymyksineni. Haaveilen normaalista: (fiktio)ihastuksistani, tulevaisuudestani, tarinoistani tai vaikka avaruudesta. Usein puran haaveilun tarinan muotoon.

Mitä muuta voisin sanoa itsestäni? Ai niin! Goottimaisuudella, voodoolla ja Tim Burtonin tummalla tyylillä on myös aika suuri vaikutus mielenkiinnonkohteisiini. Ja ei, en harrasta voodoota, se on vain kiehtovaa. Olen sosiaalinen ja rakastan uusiin ihmisiin tutustumista. Olen saanut monta kaveria netistä, enkä pelkää jutella uusille tuttavuuksille.

Ulkonäkö parilla sanalla: Ruskeat (kuparin/kastanjan) väriset tummat hiukset, tummanruskeat silmät, ja aika kalpea iho, vaikka rusketunkin helposti. Pitkät ripset ja sormet, painoni on pituuteeni (160cm) aivan sopiva, vaikka joidenkin mielestä saatan olla hieman ylipainoinen. Olen itse oikein tyytyväinen omaan kehooni ja mielestäni minulla onkin rautainen itseluottamus.

Nippelitietoa:

~Lempinumeroni ovat 13 ja 3

~Olen vasenkätinen

~Pidän pelaamisesta 

~Arvostan Johnny Deppin, Tim Burtonin, Danny Elfmanin, Walt Disneyn ja Antti Pääkkösen töitä

~Tiedän melkein jokaisen animaatiosarjan ja -elokuvan, joten ei kannata arastella minulle juttelemista asiasta

~Itken herkästi elokuville ja kirjoille

~En ole koskaan ostanut netistä mitään/käyttänyt rautoja/värjännyt hiuksiani/syönyt mäkkiruokaa

~Tahdon tulla isona Disneyn piirtäjäksi!

~En syö tehotuotettua lihaa

~Osaan soittaa pianon lisäksi bassoa, kitaraa, ukulelea ja erilaisia rytmisoittimia

~Tahtoisin osata soittaa viulua

~Kaikki makea kelpaa aina

~Lempimusiikkiani ovat elokuvien soundtrackit, Queen, Voltaire, Evelyn Evelyn, Dionysos, Maroon 5 ja Fall Out Boy. Kuuntelen kyllä melkein mitä tahansa... paitsi listaykkösiä ja suomipoppia tai minkäänlaista räppiä

~We Are Number One on paras meme ikinä (rakastan siis myös memejä)

~Elementtini on vesi

~Televisiosta katson The Walking Deadia, Sherlockia, Downton Abbeyta ja HBO Nordicista Vikingsia ja Game of Thronesia. Kaverin Netflixistä katson Surkeiden Sattumusten Sarjaa, Orange Is The New Blackia, Peikkojahtia ja Stranger Thingsia

~Animaatiosarjoista lemppareitani ovat tässä järjestyksessä: Gravity Falls, Over The Garden Wall, Steven Universe. Olen nähnyt melkein kaikki suuremman fandomin omistamat animaatiosarjat.

©2019 Turvapaikka Teille 2.1 - suntuubi.com